For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Hus & HaveViSSEVASSE plakat: Danmark - Fyrtårnet

  • Hus & HaveViSSEVASSE plakat: Danmark - Fyrtårnet

  • Hus & HaveViSSEVASSE plakat: Danmark - Fyrtårnet

  • Hus & HaveViSSEVASSE plakat: Danmark - Fyrtårnet

Hus & Have

ViSSEVASSE plakat: Danmark - FyrtårnetPlakaten måler 50 x 70 cm

Tænk at kunne vise vej ved bare at blinke med øjet... Det er vist kun de store flotte danske fyre, der kan det. Og så er de ovenikøbet gode til det. Der er virkeligt noget majestætisk over et fyr, og så minder det én om gamle dage, hvor det var livsvigtigt, når fiskerne skulle hjem med deres fangst efter en hård dag på søen. Plakaten af Fyret er et af de mest populære motiver. Hvis du kan lide det, så kan du sikkert også lide nogle af de andre Danmarksplakater. Måske finder du her en, der matcher fyret og din væg derhjemme. Fyrtårnet er også et af motiverne på plakaten med Danmarksmotiver.

Køb plakaten for sig eller med ramme.

Dato Kan købes frem til 24.08.2020.

Pris
Plakat: Abonnent 316 kr. // Ikke-abonnent 395 kr.
Plakat inkl. sort alu-ramme: Abonnent 636 kr. // Ikke-abonnent 795 kr.
Plakat inkl. solid eg-ramme: Abonnent 664 kr. // Ikke-abonnent 830 kr.

Priser inkluderer gebyr og fragt.

Bemærk I forbindelse med købet skal du indtaste forsendelsesoplysninger samt vælge, om du ønsker levering med GLS til pakkeboks eller hjemmeadresse. Forventet leveringstid er max 5 hverdage.

Kan købes frem til 24.08.2020
Pris Fra 316 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Leverandør: ViSSEVASSE

Strandlodsvej 42B

København S

2300

Beskrivelse

Om plakaten


Plakaten måler 50 x 70 cm.


Plakaterne er trykt i Danmark på svensk miljøvenligt papir 170 gr. Arctic Silk. A5 kortet er 350 gr. Profisilk med mat vandlak.


ViSSEVASSE sætter en ære i at være miljøbevidste, og derfor er deres kort og plakater siden foråret 2018 trykt på svensk FSC®-certificeret papir i Danmark.


 


Om ViSSEVASSE


Pasteller og poesi


ViSSEVASSE er et københavnsk design- og papirstudie med en stor kærlighed til grafiske produkter. Produkter, man kan bladre i, se på og skrive på. Bag mærket står Dorthe Mathiesen og Karsten Noel Poulsen, der de seneste 20 år har arbejdet i krydsfeltet mellem grafisk design, mode og scenografi.


De har et blødt punkt for ikoniske bygninger, steder og genstande, men de kan blive inspireret af alt fra en sang til en følelse. Stilen er nordisk og minimalistisk, tilsat sarte pasteller, poesi, nostalgi og stof til eftertanke.


I en tid, hvor vi konstant bliver afbrudt af e-mails, sms’er, notifikationer og statusopdateringer, tilbyder ViSSEVASSE et offline åndehul, hvor man kan trække sig tilbage, stoppe op, reflektere og drømme sig væk.


Det startede med plakater 


De startede med at designe plakater i 2013, da Dorthe faldt for den smukke, ikoniske Langebro i København. Plakater kan mange ting. De kan pynte, fortælle historier, få os til at smile og få os til at kigge en ekstra gang. Sommetider kan det tage lang tid at beslutte sig for, hvad man gerne vil have hængende på sine vægge. Andre gange, så ved man det bare. Siden da er deres passion for grafisk design kun vokset, og det samme er deres produktsortiment.


Udtrykket vissevasse


Og så til sidst. Hvad betyder ’vissevasse’ egentlig? ”Vissevasse” betyder Ifølge ordbogen vås, sludder eller tåbelig snak. De læner sig dog mere op ad brugen af vissevasse som et overbærende trækken-på-skuldrene-udtryk, der snarere betyder “bare rolig – det går nok alt sammen”. For det gør det jo som regel.

Bemærkninger

Leverandør: ViSSEVASSE. I forbindelse med købet skal du indtaste forsendelsesoplysninger samt vælge, om du ønsker levering med GLS til pakkeboks eller hjemmeadresse. Forventet leveringstid er max 5 hverdage.