For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • BustureStrikkefestival på Fanø

Busture

Strikkefestival på Fanøinkl. bus, færge og entré

Tag med til en af Fanø’s største begivenheder – nemlig den internationale strikkefestival, som løber af stablen i september for 15. gang. Festivalen er blevet et sandt tilløbsstykke for strikke-entusiaster. Glæd dig til at gå på opdagelse blandt spændende stande og udstillinger eller kig forbi de mange underholdende workshops og foredrag.

Dato Se dato og opsamlingssteder under ”Beskrivelse”.

Pris Abonnent 595 kr. + 15 kr. gebyr // Ikke-abonnent 695 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er pr. person og inkluderer bustur, færge t/r, entré til Strikkefestival Fanø.

Bemærk Entrébilletten bliver uddelt i bussen.

Pris Fra 595 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Strikkefestival på skønne Fanø


Tag med til en af Fanø’s største begivenheder – nemlig den internationale strikkefestival. Strikkefestivallen er blevet kult af den helt specielle slags og afholdes nu for 15. gang. Bag festivalen står Christel og Jørgen Seyfarth, og mange af jer kender sikkert Christel’s meget smukke kreationer. Hun er kendt for sin dommeroptræden i ”Den Store Strikkedyst”. “The knitting island” er Fanø’s tilnavn – den skønne ø midt i Nationalpark Vadehavet. Fanø Strikkefestival afholdes i Nordby, hvor færgen kommer ind, og i Sønderho. Her summer øen af liv fra mange glade mennesker, der dels kommer for Strikkefestivalens skyld, men også for at få en smagsprøve på Fanø’s rige kulturliv. Så tag dit strikketøj under armen og tag på bustur sammen med en flok strikkeglade kvinder og mænd!


 


Program


Efter opsamling forsætter vi mod Esbjerg Havn, hvor færgen afgår mod Fanø. Festivalen foregår både i Nordby og i Sønderho. På vores tur besøger vi begge byer, og der bliver god tid til at se de mange stande, udstillinger og høre nogle af de forskellige foredrag. Undervejs på turen bliver der naturligvis tid til at købe noget frokost, evt. på strikke-caféen i Sønderho. Vi starter vores besøg på Strikkefestivallen med at køre sydpå mod Sønderho. Kl. 12.30 kører vi fra Sønderho til Nordby, hvor størstedelen af eftermiddagens foredrag og underholdning foregår. Sidst på eftermiddagen tager vi færgen tilbage til Esbjerg og forsætter mod opsamlingsstederne. 


 


Hvis I sidder med et brændende ønske om at opleve et foredrag eller anden underholdning i Nordby inden kl. 13.00, vil bussen kunne sætte jer af i nærheden af festivalpladsen i Nordby umiddelbart efter ankomst til Fanø, inden bussen køre mod Sønderho. Ønsker I derimod at blive i Sønderho efter kl. 12.30, vil I skulle tage de busser, som stilles til rådighed fra festivalenssiden tilbage til Nordby. Festivalbusserne køre to gange i timen. Hvis I på forhånd ved, at I ønsker at blive i Nordby eller Sønderho, vil vi meget gerne bede jer om at kontakte De Graa busser på 86394366 eller på info@degraabusser.dk, så chaufføren på forhånd ved besked om, at I ikke kører med bussen som planlagt.


 


Flere af festivalens foredrag og rundture koster en yderligere pris ud over festivalbilletten og skal forudbestilles og betales på Strikkefestivallens hjemmeside under feltet ”Booking”. Arrangementerne og workshopperne er ofte meget populære og har få pladser, så man skal ikke vente til sidste øjeblik med at bestille, hvis der er noget man ønsker at deltage i, som ligger ud over de udstillinger og foredrag, som alle er velkomne til at deltage i.


 


Opsamlingssteder


Afgang 18.09.20


Svendborg Banegård: Kl. 06:00.


Odense, Rosengårdsc. v/Shell: Kl. 07:00.


Middelfart pendler p-plads v/afkørsel 58b: Kl. 07.45.


Fredericia Banegård: Kl. 08:05.


 


Afgang 19.09.20


Randers, Jernbanegade (p-plads over for Rema 1000): kl. 06:00.


Musikhuset Aarhus: kl. 06:45.


Horsens Banegård: kl. 07:40.


Vejle Borgvold ved Busstation/Banegården: kl. 08:10.


Kolding, Nordkajen overfor godset: kl. 08:40.


 


Bemærk


De Graa busser er teknisk arrangør. 


De Graa busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder.


Minimum deltagere: 40.


Alle oplyste tidspunkter er vejledende. 


Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.


Gangbesværede kan komme med på turen.  


Medbring din tilsendte billet i udprintet form.