For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • SommeroplevelserFriske fisk og skaldyr på Hvalpsund Færgekro

  • SommeroplevelserFriske fisk og skaldyr på Hvalpsund Færgekro

  • SommeroplevelserFriske fisk og skaldyr på Hvalpsund Færgekro

  • SommeroplevelserFriske fisk og skaldyr på Hvalpsund Færgekro

Sommeroplevelser

Friske fisk og skaldyr på Hvalpsund Færgekroinkl. overnatning, kæmpe fiske- og skaldyrsbuffet, m.m.

Glæd dig til et skønt ophold på Hvalpsund Færgekro, der er beliggende ved Limfjorden. Her nyder vi først en dejlig aften, hvor vi smager på friske fisk og skaldyr på den gamle kro. Aftenen byder på en masse spændende tilbehør til den store buffet. Der er alt lige fra muslinger, jomfruhummer og krabbekløer til fiskesupper og røgede, dampede og stegte fisk i alle mulige udformninger. Dagen efter oplever den skønne udsigt fra færgekroen, mens du smager den lækre morgenmadsbuffet.

Dato 19.06.20 - 20.06.20. Hvalpsund Færgekro.

Pris Abonnent 649,50 kr. + 15 kr. gebyr // Ikke-abonnent 797,5 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inkluderer overnatning, kæmpe fiske- og skaldyrsbuffet med en masse forskelligt tilbehør samt morgenbuffet.

Bemærk Du kan minimum købe 2 billetter og kun købe lige antal billetter.

19.06.20 - 20.06.20
Pris Fra 649,50 kr.
Gebyr + 15 kr.

Sundvej 87

Farsø

9640

Beskrivelse

Ophold med fiske- og skaldyrsbuffet


Hvalpsund Færgekro kendes af mange mennesker. Kroen er kendt for sin fantastiske gourmet mad og den skønne beliggenhed ud til vandet. På første parket ved Limfjorden ligger Hvalpsund Færgekro.


Historien går tilbage til år 1532. Kroens ældste bygninger er fra år 1913, hvor Christian Holm var kromand, og i dag bliver stedet drevet at femte generation.


Opholdet byder på en lækker fiske- og skaldyrsbuffet med et kæmpe udvalg af havets bedste delikatesser. Der er alt lige fra muslinger, jomfruhummer, krabbekløer og fiskesupper til røget, dampet og stegt fiske i alle mulige udformninger og meget mere.

Bemærkninger

Hvalpsund Færgekro er teknisk arrangør. Du kan minimum købe 2 billetter og kun købe lige antal billetter.