For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • NaturtureOplev Hvid Sol

  • NaturtureOplev Hvid Sol

  • NaturtureOplev Hvid Sol

  • NaturtureOplev Hvid Sol

  • NaturtureOplev Hvid Sol

Naturture

Oplev Hvid Solinkl. guidet tur

Glæd dig til en hyggelig dag og kom helt tæt på det fascinerende naturfænomen, Hvid Sol, hvor op til 1000 svaner samles i flok og "synger og danser", som var det uropførelsen af en opera. Se frem til en betagende og bevægende naturoplevelse.

Dato 09.02.2020 og 16.02.2020

Pris Abonnent: 165 kr. + 15 kr. gebyr. Børn: 85 kr. + 15 kr. gebyr (max 13 år.) // Ikke-abonnent: 175 kr. + 15 kr. gebyr. Børn: 95 kr. + 15 kr. gebyr (max. 13 år.)

Prisen er pr. person og er inklusive en guidet tur.

Bemærk Vi mødes kl. 10 på p-pladsen overfor Schackenborg Slotskro, Slotsgaden 42, Møgeltønder, 6270 Tønder. Turen varer ca. 2½-3 timer.

Pris Fra 165 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

Hvid Sol - en enestående naturoplevelse


Oplev det unikke naturfænomen, når hundredevis af skandinaviske sang- og pibesvaner samles i store, tætte flokke og ”synger og danser”, som var det uropførelsen af en opera. Svanerne tilbringer natten i søområderne, og om dagen søger de ud i marsken for at finde føde. Med op til 1000 svaner i én flok venter der os en vild og bevægende naturoplevelse. Det er betagende at komme så tæt på Europas største svaneflokke.


Hvid Sol opføres kun her i midvinteren, mens aktørerne til Sort Sol, stærene, er søgt mod varmere himmelstrøg. Når stærene ankommer til Danmark i marts, forlader svanerne os og trækker til de højarktiske yngleområder. Mærk den arktiske stemning på en svanetur, som er mindst lige så spektakulær som Sort Sol.


 


Bemærk


Vi mødes kl. 10 på p-pladsen overfor Schackenborg Slotskro, Slotsgaden 42, Møgeltønder, 6270 Tønder.


Kørsel foregår i egen bil.


En gåtur på ca. 1-2 km indgår i programmet.


Sort Safari® og Jysk Fynske Medier er teknisk arrangør.


Medbring din tilsendte billet i udprintet form.


Husk pas, da svanerne måske skal observeres lige syd for grænsen.


Vi anbefaler varm, vind- og vandtæt påklædning samt praktisk fodtøj (evt. gummistøvler).


Medbring gerne en kikkert.