For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • NaturtureOplev Sort Sol

  • NaturtureOplev Sort Sol

  • NaturtureOplev Sort Sol

  • NaturtureOplev Sort Sol

Naturture

Oplev Sort SolDanmarks vildeste naturfænomen

Tag med på denne fantastiske tur, hvor vi skal opleve Sort Sol. Her overværer vi sammen, når stæreflokkene samles i marsken og danser på himlen før solnedgang. Vores guide ved alt om stærenes liv og Sort Sol, så derfor er det også med garanti, at vi bliver ført til de bedste udsigtssteder. Så husk din kikkert og medbring et siddeunderlag, så vi i fællesskab kan nyde Danmarks smukkeste naturfænomen.

Dato og tid
06.03.20 og 07.03.20 kl. 16.00
13.03.20 og 14.03.20 kl. 16.30
20.03.20 og 21.03.20 kl. 16.45

Pris Abonnent 175 kr. + 15 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 195 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er inklusive guide og kørsel i bus (undtagelsesvis i egen bil).

Bemærk Mødetidspunktet varierer efter dato. Vi mødes på p-pladsen v. Tønder Grundskole, Holmevej 2, 6270 Tønder. Turen varer ca. 3 timer.

Pris Fra 175 kr.
Gebyr + 15 kr.

Beskrivelse

På stærejagt i naturen 


Stæreovernatningen i marsken - Sort Sol - er en helt unik og magisk naturoplevelse, når Sort Safari® præsenterer landets absolut største stæreflokke. Oplev stærene "danse" og hele tiden danne nye formationer over marsken ved solnedgangstid, efter en lang dag med fødesøgning. Sort Sol er, når hundredtusinder af stære samles over tagrørszonerne for at gå til ro vel vidende om, at det kan blive en kamp mellem liv og død, når de sultne rovfugle går til angreb. 


Program


Denne spændende naturtur starter i Tønder. På turen kommer du tæt på marsken og hører om naturen, stærenes liv og fænomenet Sort Sol. Sort Safari®, der i sin tid navngav og skabte natur-eventet Sort Sol, tilbyder naturligvis de originale ture. De ved altid, hvad der sker derude lige netop nu, og hvor de største stæreflokke befinder sig, og så har de sikret os adgang til ellers lukkede områder. 


Sort Sol kan ikke beskrives, det skal ses, høres og duftes mindst én gang i livet. Tag med på denne spændende tur og kom helt tæt på det unikke naturfænomen.


 


Bemærk


Teknisk arrangør er Sort Safari®.


Alle oplyste tidspunkter er vejledende. 


Vi tager forbehold for uforudsete ting.


Medbring din tilsendte billet. 


Husk pas, da stærene ofte vælger at overnatte syd for grænsen.


Vi anbefaler varm, vind- og vandtæt påklædning samt praktisk fodtøj (evt. gummistøvler).


Medbring gerne kikkert og et siddeunderlag/hynde.