For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

 • RejserHvalsafari og ø-rundtur på Azorerne

 • RejserHvalsafari og ø-rundtur på Azorerne

 • RejserHvalsafari og ø-rundtur på Azorerne

 • RejserHvalsafari og ø-rundtur på Azorerne

 • RejserHvalsafari og ø-rundtur på Azorerne

 • RejserHvalsafari og ø-rundtur på Azorerne

 • RejserHvalsafari og ø-rundtur på Azorerne

 • RejserHvalsafari og ø-rundtur på Azorerne

 • RejserHvalsafari og ø-rundtur på Azorerne

Rejser

Hvalsafari og ø-rundtur på Azorerneinkl. fly, udflugter, rejseleder m.m.

Findes der noget mere magisk end at opleve vilde, frie delfiner og hvaler springe over havets overflade i den glinsende sol? Tag med på denne oplevelsesrige tur til Azorerne som byder på kulinariske, lokale middage, en fascinerende hval- og delfinsafari og en smuk ø-rundtur, som for alvor viser den bedste side at den populære øgruppe midt i Atlanterhavet. Glæd dig til en uge smækfyldt med gode oplevelser og uforglemmelige minder!

Dato og pris
02.06.20-09.06.20 7.998 kr.
11.08.20-18.08.20 8.298 kr.
29.09.20-06.10.20 7.998 kr.

Prisen er pr. person og inklusiv fly fra Billund til Azorerne tur/retur, indkvartering på Hotel Azoris Royal Garden delt dobbeltværelse, morgenmad, 3 udflugter på São Miguel iflg. program, indkvartering Hotel do Mar i Povoacâo, fællesmiddag og dansktalende rejseleder.
Eneværelsestillæg 2.695 kr.

Pris Fra 7.998 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Udforsk Azorernes vilde og frodige naturparadis


Vil du med bag facaden på Azorerne, tæt på det lokale liv og opleve hovedøens mest autentiske side?


På denne oplevelsesrejse sætter vi fokus på Azorernes historie, kultur og sociale islæt. Vi kombinerer selvfølgelig det hele med den smukke natur, for den kan man (heldigvis) ikke undgå på Azorerne. Her venter nemlig naturfænomener i verdensklasse. Vi oplever det hele og kommer tæt på livet på Azorerne, når vi både tager på hval- og delfinsafari og en to-dagstur rundt på øen. Her overnatter vi i en lille by, der normalt ikke tiltrækker turister. På alle udflugterne hører vi mere om hverdagen på den lille ø, der ligger langt ude i Atlanterhavet. Ligesom vi selvfølgelig hører mere om historien, som rummer mange interessante skatte. Rejs med og kom tæt på livet på Azorerne!


 


Udflugter


Fællesmiddag


Vi mødes på en hyggelig restaurant og nyder en god, lokal middag. Til middagen serveres en øl, vand eller en halv flaske vin. Vi hygger os nogle timer, og den kommende uges oplevelser drøftes, inden vi tager tilbage til hotellet.


 


Hval- og delfinsafari på Atlanterhavet


I havet omkring São Miguel findes mange af verdens hvalsorter, og 8 af 12 delfinarter er også repræsenteret her. Vi tager på et uforglemmeligt eventyr og oplever havets mest imponerende dyr! Kaptajnen får via radiokontakt til hvalobservatorierne langs kysten besked om, hvor hvalerne og delfinerne befinder sig. Delfinerne opholder sig ofte i store stimer med ca. hundrede i hver stime.


Følelsen, når en gigantisk kaskelothval befinder sig bare nogle få meter fra båden, kan ikke beskrives – den skal opleves! Over naturlovene råder imidlertid ingen, derfor kan det ikke garantere, at vi får disse dyr at se, men chancerne er store.


Det kan også ske, at turen indstilles, hvis vejret ikke tillader sejlads. Denne beslutning tages på mødestedet, før turen starter. Turene varer i ca. tre timer, hvor vi sejler ud med Katamaranen.


 


Øst ø-rundtur - Naturens Perler (2 dages tur)


Denne heldagstur går gennem storslået natur med fantastiske udsigter over São Miguels nordøstlige distrikt, Nordeste. Langs den smukke kystvej ud mod Atlanterhavet indrammes vores vej af blomster, en enorm frodighed og fantastiske vandfald. Endemiske vækster trives godt i den uberørte natur. Vejene er snoede, og udsigtspladserne mange og smukke. I løbet af dagen stopper vi i byen Gorreana for at studere São Miguels teproduktion.


Vi overnatter i byen Povoação, hvor de første portugisere på São Miguel bosatte sig i 1400-tallet. Undervejs fortælles der om de sociale forhold på Atlanterhavsøerne og om alle blomster og planter i denne frodigt grønne del af São Miguel. Vi overnatter på Hotel do Mar i Povoacão.


 


Furnas - São Miguels Skatkammer


På denne heldagstur besøger vi det smukke område i og rundt om vulkankrateret i Furnas. Fra udsigtspunktet Pico do Ferro er der en storslået udsigt over kratersøen. Nede ved vandkanten forberedes dagens frokost, cozido, en gryderet tilberedt i et hul i den hede vulkanske jord. Frokosten nydes senere på den velrenommerede restaurant Terra Nostra inde i byen.


I Furnas tænker man straks på Island i tropisk grønt med de varme kilder. Vi besøger ø-verdenens smukkeste park - den botaniske have Terra Nostra, hvor man kan bade i det 30 grader varme, jernholdige vand fra Ungdommens Kilde.


 


Indkvartering: Hotel Royal Garden - Bravo kategori 4


Hotel Royal Garden er et fantastisk hotel med en gennemført moderne indretning og smagfulde detaljer i asiatisk stil. Hotellet ligger centralt, men lidt på afstand af det pulserende liv på havnefronten. Her er et smukt receptionsområde, eksklusivt bar/opholdsområde og en meget lækker restaurant. Royal Garden har en meget smuk, japansk inspireret gårdhave med sten, vand og grønne planter.


Bag ved hotellet ligger solterrassen med en skøn swimmingpool og separat børnepool. Rundt om står behagelige liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Inden døre kan du slappe af og nyde den opvarmede swimmingpool, jacuzzi, sauna, tyrkisk bad og massage. Det er ikke uden grund, at Hotel Royal Garden er et af vores mest populære hoteller på Azorerne.


 


Tilkøb • Afbestillingsforsikring kr. 249.

 • Årsrejseforsikring kr. 278.

 • Mad om bord på flyet kr. 190.

 • Transport til og fra hotellet kr. 130.

 • Bagage kr. 190.


 


Særlige betingelser


Værdibeviset udløber ved sidste afrejsedag.


Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber er alene formidler af dette tilbud.


Reservation skal ske til Bravo Tours på 70 10 10 77 eller laeserrejser@bravotours.dk senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet.


Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til fordelsklubben på avisfordele@jfmedier.dk hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke og modtager klubberne først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.


 


Bemærk


Teknisk arrangør er Bravo Tours.


Minimum deltagere er 10 personer.


Alle oplyste tidspunkter er vejledende. 


Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting. 


Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer, udsolgte og aflyste arrangementer.


Medbring din tilsendte billet i udprintet form. 


Har du spørgsmål til rejsen så kontakte Bravo Tours på tlf. 70 10 10 77.


Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme.