For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • Kultur-rejserStorbyferie til Paris

  • Kultur-rejserStorbyferie til Paris

  • Kultur-rejserStorbyferie til Paris

  • Kultur-rejserStorbyferie til Paris

  • Kultur-rejserStorbyferie til Paris

Kultur-rejser

Storbyferie til Parisinkl. fly, overnatning, udflugter, m.m.

Paris er altid et besøg værd! Den franske hovedstad formår at charmere og betage turisten, som besøger bygen for første gang. Og ikke uden grund. Byen har alt, hvad hjertet begærer, hvad enten man interesseret sig for billedkunst, gastronomi, musik, arkitektur, interessante indkøb eller blot at betragte og opleve en by, der ånder af hele verden. Hver generation har sat sit præg på byen og fundet plads til nye manifestationer for sin arkitektur og kultur.

Dato 28.03.20 - 31.03.20. Københavns Lufthavn.

Pris Dobbeltværelse 3.995 kr. // Enkeltværelse 5.210 kr.

Prisen er pr. person og er inklusiv fly København–Paris t/r, lufthavnsskatter, håndbagage (10 kg), bus til transfers, 3 x overnatning med morgenmad, 1 x tur til Maraiskvarteret,1 x tur til Montmartre, dansk rejseleder.

Bemærk Reservation skal ske til GIBA Travel på tlf: 91 52 60 62 eller mail: giba@gibatravel.dk senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas.

28.03.2020 - 31.03.2020
Pris Fra 3.995 kr.
Gebyr + 0 Kr.

Beskrivelse

Paris


Vi skal se eller gense de mange kendte steder under vores byrundtur med bus i byen, og ellers vil vi opleve byen, som pariserne gør det, nemlig ved at benytte byens vidt forgrenede og hurtige undergrundsbane, Metroen.


 


Dag 1


Afrejse fra Kastrup Lufthavn om morgenen og vi lander få timer senere i Charles de Gaulle. Herfra tager vi på en byrundtur i bus, hvor vi undervejs ser vi eller genser de seværdigheder, der er indbegrebet af Paris: Notre Dame, Eiffeltårnet, Triumfbuen og den nye Opera på Bastillepladsen. Inden vi slutter vores rundtur, oplever vi den fantastiske glaspyramide i Louvres gård, der er en overbygning på tre underjordiske etager fyldt med kunst. Byrundtur ender ved vores centralt beliggende hotel og efter indkvartering, er aftenen på egen hånd.


 


Dag 2


Efter morgenmaden er der mulighed for at deltage i en tur, hvor vi besøger et af byens bedste og maleriske områder i Marais-kvarteret. Vi starter med at se Place de Vosges, som er en flot plads beliggende i hjertet af Maria-kvarteret. Det er den ældste park i Paris fra begyndelsen af 1600-tallet, og som tidligere hed Place Royale, da der indtil sidste halvdel af 1500-tallet lå en kongebolig, Hotel des Tournelles. Via forskellige passager når vi Hotel du Petit-Sully, som er blandt de smukkeste bygninger i kvarteret. Det blev bygget til Henri IV’s Premierminister og den barokke facade er fyldt med dekorationer og masker fra oldtiden. Vi tager en tur ind i gården og se den smukke facade samt den flotte have.  Resten af dagen er til oplevelser på egen hånd samt middag.


 


Dag 3


Formiddagen bruges til oplevelser på egen hånd. Men der er også mulighed for at tage med rejselederen til kvarteret Montmartre, hvor mange kendte kunstnere har boet og udstillet deres værker i denne livlige og farverige pariser-bydel.


Der bliver naturligvis mulighed for at opleve Paris fra vandsiden, når vi tager på en idyllisk sejltur på Seinen og vi slutter dagen med en middag tæt ved Seinen. Turen tages med metro, som pariserne. 


Dag 4


Efter morgenmaden er der afgang til lufthavnen, hvorfra  vi flyver midt på formiddagen.


 


Særlige betingelser


Værdibeviset udløber 28.03.2020.


Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber er alene formidler af dette tilbud


Reservation skal ske til GIBA Travel på tlf: 91 52 60 62 eller mail: giba@gibatravel.dk senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas.


Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet.


Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til fordelsklubben på avisfordele@jfmedier.dk hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager klubberne først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

Bemærkninger

GIBA Travel er teknisk arrangør. ”GIBA Travel” med CVR-nr. 38827405 og reg. nr. 2854 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder. Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting. Gangbesværede kan deltage på turen. Værdibeviset udløber 28.03.2020. Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber er alene formidler af dette tilbud Reservation skal ske til Tlf: 91 52 60 62 eller mail: giba@gibatravel.dk. senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas.