For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser .

Indlæser

  • NaturoplevelserEksklusivt weekendophold

  • NaturoplevelserEksklusivt weekendophold

  • NaturoplevelserEksklusivt weekendophold

Naturoplevelser

Eksklusivt weekendopholdUdsolgt

Nyd et par skønne dage på det eksklusive ECCO Center ved Tønder. De danner rammen for et dejligt ophold, hvor højdepunktet bliver det fantastiske naturfænomen Sort Sol. Programmet byder også på byvandring i Møgeltønder til besøg i den flotte kirke og adgang til den lukkede del af Schackenborg Slotspark. Der bliver selvfølgelig også disket op med lækkerier om aftenen, hvor vi skal nyde en 3-retters menu i restauranten.

Dato 10.10.20 - 11.10.20. Mødested er ECCO Centret, Ecco Alleen 4, 6270 Tønder.

Pris Abonnent: Dobbeltværelse (prisen er pr. person) 1.850 kr. + 15 kr. gebyr. Enkeltværelse 2.030 kr. + 15 kr. gebyr. // Ikke-abonnent: Dobbeltværelse (prisen er pr. person) 1.950 kr. + 15 kr. gebyr. Enkeltværelse 2.130 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er pr. person og inklusiv overnatning på Ecco Centret, velkomstkaffe, 3-retters menu på Ecco Centret, Morgenmad, sandwich. Alle i programmet nævnte buskørsler og udflugter10.10.20 - 11.10.20
Pris Fra 1.850 kr.
Gebyr + 15 kr.

Arrangør: Sort Safari®

Slotsgaden 19

Tønder

6270

Beskrivelse

Danmarks flotteste naturfænomen


Oplev synet af landets absolut største stæreflokke "danser" over marsken ved Nationalpark Vadehavet i grænseområdet mellem Danmark og Tyskland. Glæd dig til en oplevelse på første klasse, og kom helt tæt på det fantastiske naturfænomen. Der er garanti for at opleve vaskeægte naturmagi sammen med en dygtig naturguide, der har et indgående kendskab til stærenes adfærd og sovepladser samt adgang til ellers lukkede og private områder. 


Eksklusivt ophold


Glæd dig til en luksus naturoplevelse med indkvartering på det eksklusive ECCO Center ved Tønder. Her vil være en lille rundvisning med mulighed for at udforske stedets fornemme kunstsamling. Du kan desuden se frem til en velsmagende 3-retters menu i restauranten om aftenen efter at have oplevet det magiske naturfænomen. 


Program


Det bliver med garanti to dage i luksus på det skønne kursuscenter ECCO Center i Tønder. Programmet byder på alt fra byvandring i Møgeltønder til besøg i den flotte kirke og adgang til den lukkede del af Schackenborg Slotspark. Og naturligvis programmets højdepunkt – synet af stæreflokke, der danser over marsken og danner flotte formationer på himlen. Glæd dig også en velsmagende 3-retters menu, morgenmad med hjemmelavede specialiteter og en bustur i marskens flotte natur. 


Tidsplan


Dag 1


Kl. 13.00 - Indkvartering på ECCO Centret, Ecco Alleen 4, 6270 Tønder.
Kl. 14.00 - Velkomstkaffe – herefter rundvisning på ECCO Centret.
Kl. 16.00 - Afgang med bus til Møgeltønder med byvandring gennem Slotsgaden, besøg i kirken og den ellers lukkede del af Schackenborg Slotspark.
Kl. 16.45 - Afgang fra Møgeltønder til Sort Sol.
Kl. 20.00 - Lækker 3-retters menu på ECCO Centret. 


Dag 2


Kl. 07.30-10.00 - Morgenmad med hjemmelavede specialiteter.
Kl. 10.30 - Bustur gennem marsken og Nationalpark Vadehavet. Der serveres en sandwich undervejs.
Kl. 13.00 - Afslutning.


 


Bemærk 


Teknisk arrangør er Jysk Fynske Medier og Sort Safari.


Medbring din tilsendte billet i udprintet form.


Medbring varmt og vind- og vandtæt tøj og praktisk, varmt fodtøj (evt. gummistøvler). 


Medbring gerne kikkert og siddeunderlag. 


Husk pas, da stærene ofte går til ro syd for grænsen. 


Sort Sol varer ca. 3 timer inkl. kørsel i bus. 


MarskSafari varer ca. 2½ time inkl. kørsel i bus.


Mødested er ECCO Centret, Ecco Alleen 4, 6270 Tønder.

Bemærkninger

Teknisk arrangør er Jysk Fynske Medier og Sort Safari. Medbring din tilsendte billet i udprintet form. Medbring varmt og vind- og vandtæt tøj og praktisk, varmt fodtøj (evt. gummistøvler). Medbring gerne kikkert og siddeunderlag. Husk pas, da stærene ofte går til ro syd for grænsen. Sort Sol varer ca. 3 timer inkl. kørsel i bus. MarskSafari varer ca. 2½ time inkl. kørsel i bus. Mødested er ECCO Centret, Ecco Alleen 4, 6270 Tønder.